مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آيا ترك اعتياد به حشيش در خانه ممكن است؟ اين سؤال براي بسياري از افرادي كه به اين ماده مخدر اعتياد دارند و درعين‌حال نمي‌خواهند براي ترك اعتياد به مراكز درماني مراجعه كنند پيش خواهد آمد. احساس راحتي در خانه و وجود حمايت اطرافيان ازجمله دلايلي هستند كه فرد را به سمت ترك اعتياد در خانه سوق مي‌دهند. علاوه بر اين مراكز ترك اعتياد و بستري شدن براي ترك، بار منفي داشته كه گاهي اوقات باعث بروز قضاوت‌هاي اشتباهي نيز در اطرافيان خواهد شد به همين خاطر برخي افراد ترجيح مي‌دهند مراحل ترك اعتياد به حشيش را در خانه بگذرانند. ترك اعتياد در خانه مي‌تواند عوارض منفي را به همراه داشته باشد به همين خاطر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه اگر براي ترك اعتياد به حشيش در خانه مطمئن هستيد بهتر است اين كار را زير نظر متخصصين حيطه ترك اعتياد و با هشياري نسبت به نشانه‌هاي بدني انجام دهيد.

منبع: ترك اعتياد به حشيش در خانه با كمترين عوارض

حشيش و نشانه‌هاي اعتياد به آن

پيش از آنكه با روش‌هاي ترك اعتياد به حشيش در خانه آشنا شويم بهتر است به بررسي اين ماده و نشانه‌هاي اعتياد به حشيش بپردازيم. حشيش كه به آن بنگ نيز گفته مي‌شود ماده مخدر طبيعي است كه از صمغ گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و مصرف آن علاوه بر اينكه باعث بروز احساسي از سرخوشي و نشاط در فرد مي‌شود خاصيت توهم‌زايي نيز دارد به همين خاطر حشيش در كنار ساير مواد مشابه با آن مثل ماري‌جوانا يا گل به‌عنوان مواد توهم‌زا يا كانابيس شناخته مي‌شوند.

از نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده مي‌توان به سرخ شدن چشم‌ها، افزايش اشتها، احتمال پرخاشگري يا بدبيني اشاره كرد. با توجه به اينكه حشيش در گروه مواد توهم‌زا قرار دارد اعتياد به آن تأثيرات نامطلوبي را در كاركرد مغز فرد و ميزان ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي به وجود خواهد آورد كه براي رفع آن‌ها مي‌بايست از يك متخصص روانشناسي كمك گرفت.

ترك اعتياد به حشيش در خانه

همان‌طور كه گفته شد ترك اعتياد به حشيش در خانه به دليل عدم دسترسي فوري به مراكز درماني مي‌تواند تا حدودي خطرناك باشد بااين‌حال حضور در خانه و در كنار افرادي كه مي‌توانند حمايت اجتماعي مطلوبي را براي فرد فراهم كنند ازجمله دلايلي است كه گاهي اوقات فرد را به سمت ترك اعتياد در خانه سوق مي‌دهد.

تحت نظر متخصص باشيد

پيش از شروع فرايند ترك با يك متخصص در اين زمينه مشورت نماييد و با توجه به جنس، قد و وزن و سابقه و مقدار مصرف خود برنامه مشخصي را براي كاهش تدريجي مصرف تهيه كنيد. به خاطر داشته باشيد كه از قطع ناگهاني مصرف خودداري كنيد و در طول فرايند ترك، به‌طور مرتب با متخصصين در ارتباط باشيد. در اين صورت نشانه‌ها و شرايط جسمي شما توسط متخصصين تحت كنترل قرار دارد و احتمال بروز خطرات ناگهاني جسماني كاهش مي‌يابد.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه اطلاعات كسب كنيد

درصورتي‌كه مي‌خواهيد مراحل ترك را در خانه بگذرانيد بايد نسبت به اين مراحل و آنچه در هر مرحله پيش خواهد آمد آگاهي كافي داشته باشيد. براي رسيدن به اين آگاهي مي‌توانيد با روانشناسان و متخصصين مشورت نماييد و يا با مراجعه به كتاب‌ها و سايت‌هاي اينترنتي اطلاعات خود را افزايش دهيد.

از اعضاي خانه كمك بگيريد

به اعتقاد روانشناسان وجود حمايت اجتماعي يكي از اصلي‌ترين نكاتي است كه به سلامت روان فرد كمك مي‌كند و در شرايط سخت باعث كاهش فشار رواني بر وي مي‌شود. ترك اعتياد در خانه يكي از شرايط سختي است كه حضور اطرافيان و حمايت آن‌ها مي‌تواند آن را براي شما آسان‌تر كند. درنتيجه يكي از راهكارهاي مؤثر در ترك اعتياد به حشيش در خانه، كمك گرفتن از ساير اعضاي خانواده است. آن‌ها مي‌توانند با صحبت و ايجاد آرامش در شما باعث افزايش انگيزه براي ترك اعتياد شوند.

اعضاي خانواده مي‌توانند با كمك گرفتن از روانشناسان متخصص در زمينهٔ اعتياد، آگاهي خود را راجع به نشانه‌هاي رواني اعتياد به حشيش و قطع مصرف بالا ببرند و از اين طريق به شما در كنترل شرايط كمك كنند. به ميزاني كه خانواده شما آگاهي بيشتري از آنچه در شرف وقوع است داشته باشند كنترل شرايط نيز راحت‌تر خواهد بود.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه روان‌درماني را ادامه بدهيد

اعتياد به حشيش آثار نامطلوبي را در مغز شما باقي خواهد گذاشت كه تلاش براي بهبود آن‌ها مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي صورت بگيرد. با توجه به اينكه حشيش يكي از انواع مواد توهم‌زا است اعتياد به آن و سپس كاهش ميزان مصرف نشانه‌هاي نامطلوب روحي را به همراه خواهد داشت درنتيجه بهتر است در طي فرايند سم‌زدايي و حتي بعد از آن ارتباط خود را با روان‌درمانگر ادامه بدهيد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد حتي براي حضور در جلسات مشاوره نيز تمايلي به ترك محيط خانه نداريد مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني و يا اينترنتي استفاده كنيد.

از عوامل وسوسه‌گر دوري كنيد

يكي از مهم‌ترين مسائلي كه ترك اعتياد را دشوار مي‌كند وسوسه مصرف مجدد مواد مخدر است. اين وسوسه معمولاً باعث مي‌شود كه شما مدتي پس از ترك، مصرف مواد مخدر را از سر بگيريد و بر اساس نظر متخصصان بازگشت فرد به اعتياد پس از يك دوره ترك باعث خواهد شد كه وي در هر وعده مقدار بيشتري از مخدر مورد نظر را استفاده كند. درنتيجه يكي از مسائلي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه عوامل وسوسه‌انگيز را شناسايي و از آن‌ها دوري كنيد. همچنين بهتر است راهكارهايي را براي كنترل وسوسه‌هاي ذهني آموزش ببينيد. شناسايي عوامل و موقعيت‌هاي وسوسه‌انگيز و تلاش براي كنترل آن‌ها ازجمله اقداماتي است كه در جلسات بازپروري پس از اعتياد مورد توجه قرار مي‌گيرند.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه سبك زندگي خود را تغيير دهيد

يكي ديگر از نكاتي كه براي ترك اعتياد در خانه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه سبك زندگي خود را تغيير دهيد. قرار دادن ورزش در برنامه روزانه و همچنين اختصاص ساعاتي از روز به وقت‌گذراني با خانواده ازجمله مسائلي هستند كه به شما كمك خواهند كرد. سعي كنيد تا جاي ممكن از عاداتي كه شما را در كام اعتياد قرار دادند فاصله گرفته و براي آن‌ها جايگزين‌هاي مطلوبي در نظر بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1. آيا ترك اعتياد به حشيش در خانه ممكن است؟

اگرچه اين مسئله امكان‌پذير است بااين‌حال شما ازنظر دسترسي فوري به پزشك و تجهيزات درماني تا حدودي با مشكل مواجه خواهيد شد. به همين خاطر بهتر است تا حد امكان ترك اعتياد را در مراكز مربوط به آن انجام دهيد. بااين‌حال اگر مي‌خواهيد براي ترك اعتياد در خانه اقدام كنيد بهتر است زير نظر يك متخصص برنامه ترك را شروع كنيد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: ترك اعتياد به حشيش در خانه با كمترين عوارض

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/21  ] [ ۱۴ ] [ newmiind ] [ ]

آشنايي با عوارض، نشانه ها و علائم اعتياد به حشيش براي بسياري از خانواده‌هايي كه نگران اعتياد به اين ماده مخدر در عزيزانشان هستند اهميت بسياري دارد. درصورت آشنايي با اين علائم مي‌توانيد با مشاهده آن‌ها هرچه سريع‌تر به اعتياد نزديكان خود پي برده و براي درمان آن اقدامي انجام دهيد. حشيش يك ماده مخدر شايع در جوانان است و به دليل احساس آرامش و سرخوشي كه در فرد ايجاد مي‌كند وي را براي مصرف مجدد اين ماده تحريك خواهد كرد.

منبع: اعتياد به حشيش | عوارض و علائم اعتياد به حشيش​​​​​​

طبق آمادها، اكثريت معتادان به حشيش در گروه سني 18 تا 30 سالگي قرار دارند و اين به آن معناست كه والدين بايد توجه بسياري به فرزندانشان داشته باشند. درصورتي‌كه يكي از نزديكان شما نشانه‌هاي اعتياد به حشيش را دارد، مي‌توانيد با كمك گرفتن از متخصصين حوزه اعتياد اطلاعات خود را راجع به اين ماده مخدر و نحوه برخورد با فردي كه دچار اعتياد به آن شده افزايش دهيد.

حشيش چيست؟

حشيش نام يكي از انواع مواد مخدر طبيعي است كه از شيره يا صمغ گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و به دليل توانايي بالايي كه در ايجاد توهم دارد، در گروه مواد توهم‌زا قرار مي‌گيرد. مواد توهم‌زا يا كانابيس­‌ها دسته‌اي از مواد اعتيادآور را تشكيل مي‌دهند كه شاخص‌ترين آن‌ها حشيش، ماري‌جوانا و گل هستند. بااين‌حال در ميان اين گروه از مواد مخدر، حشيش نسبت به سايرين قدرت اعتيادآوري بيشتري داشته و مصرف آن براي چند بار مي‌تواند باعث ايجاد وابستگي دائمي به اين ماده مخدر شود.

نام هاي ديگر حشيش

اصطلاحات مختلفي براي حشيش به كار گرفته مي شود كه برخي از آنها عبارتند از :

  • سيگاري
  • پنير
  • بنگ
  • حشيش
  • چرس – نام افغاني آن است.

نحوه مصرف حشيش چگونه است ؟

روش هاي زيادي براي مصرف حشيش وجود دراد. روش متداول آن براي مصرف حشيش كشيدن آن توسط وسايلي مانند پيپ، پايپ هاي كوچك است. پس از مصرف شما مي توانيد بر روي پيپ ماده اي سياه رنگ، چسبناك و صمغي را مشاهده نماييد.

اصلي‌ترين و درعين‌حال رايج‌ترين شيوه مصرف حشيش تدخين يا دود كردن آن است. در اين روش حشيش را با توتون سيگار مخلوط كرده و داخل كاغذي مي‌پيچند و سپس دود ناشي از سوختن آن را از طريق استنشاق وارد ريه‌ها و جريان خون مي‌كنند. به همين خاطر در اين روش نشانه‌ها با سرعت بالاتري آشكار مي‌شوند.

از ديگر روش‌هاي استفاده از اين ماده مخدر خوردن آن است كه براي اين كار آن را همراه با مواد غذايي مثل نوشابه يا كيك استفاده مي‌كنند.

آيا حشيش اعتياد آور است ؟

بر خلاف تصور كلي كه در مورد حشيش وجود دارد بايد گفت كه بله كساني كه خود را در نئشگي، سرخوشي و رخوت حشيش غرق مي كنند دچار اعتياد به حشيش مي شوند. و اين اعتياد به حشيش عوارض زيادي را بر روي جسم و روح آنها همراه خود دارد.

نشانه‌هاي مصرف حشيش | علائم اعتياد به حشيش

نشانه‌هاي مصرف حشيش

چطور مي‌توان متوجه شد كه فردي حشيش مصرف كرده است؟ در پاسخ به اين سؤال بايد گفت استفاده از اين ماده باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار و وضعيت فيزيولوژيك فرد مي‌شود كه با مشاهده آن‌ها مي‌توانيد به مصرف حشيش توسط فرد پي ببريد. بااين‌حال به اين نكته توجه داشته باشيد كه بروز اين نشانه‌ها مي‌تواند تحت تأثير عوامل مختلفي ازجمله ميزان مصرف حشيش، سابقه مصرف، شيوه مصرف و يا بسياري از مسائل ديگر قرار بگيرد. به همين خاطر تشخيص دقيق سوءمصرف حشيش بايد توسط متخصصين حوزه اعتياد صورت بگيرد. اين نشانه‌ها صرفاً مي‌توانند به‌عنوان زنگ خطري براي شما باشند كه خبر از احتمال اعتياد به حشيش در فردي مي‌دهند. ازجمله مهم‌ترين نشانه‌هاي مصرف حشيش مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • احساس آرامش و خوشحالي
  • صميميت بيش‌ازحد با ديگران كه به‌طور كلي جزء شخصيت فرد نيست
  • خنده‌هاي بي‌دليل و شادي كه با حالت معمول فرد تفاوت داردقرمز شدن چشم‌ها
  • خيره شدن طولاني‌مدت به يك نقطه
  • بدبيني و شكاكيت
  • پرخاشگري
  • افزايش اشتها
  • كند شدن گذر زمان

بوي حشيش شبيه چيست ؟

حشيش بويي شبيه به بوي سر برگ هاي بوته شاهدانه دارد و دود ناشي از كشيدن آن نسبت به دود سيگار كشيدن سنگين تر و غليظ تر است.

تاثير حشيش بر بدن چيست ؟

مصرف حشيش به طور معمولا باعث احساس سبكي و سرخوشي در فرد مي شود. برخي نيز بعد از كشيدن حشيش بسيار احساس گشنگي و اشتها دارند. ميران اثر حشيش بر بدن به عوامل مختلفي بستگي دارد و بر روي همه يك تاثير يكسان نخواهد گذاشت. از جمله اين عوامل مي توان به موارد زير اشاره كرد:

  • تجربيات قبلي فرد ( سابقه مصرف و اعتياد فرد )
  • انتظارات فرد از حشيش
  • ديدگاه و نظر او
  • محل مصرف
  • اطرافيان و همراهان وي در زمان مصرف

فرق ميان حشيش و ماريجوانا چيست ؟

حشيش و ماريجوانا هر جزو دسته كانابيس ها هستند. اما حشيش از صمغ فشرده گل هاي گياه شاهدانه بدست مي آيد در حالي كه ماريجوانا يا ماده مخدر گل از مشتقات گياه شاهدانه است.

علائم اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به حشيش

از جمله مهمترين علائم اعتياد به حشيش مي توان به موارد زير اشاره كرد :

  • حملات اضطرابي
  • حشكي دهان
  • سرگيجه
  • افزايش اشتها يا بي اشتنهايي شديد
  • افت فشار خون
  • افزايش ضربان قلب
  • مشكلات حافظه
  • قرمزي چشم
  • به خوردن تعادل حركتي فرد
  • گيجي
  • بي توجهي به اطرافيان
  • تغيير در درك رنگ و صدا
  • شكاكي

تست اعتياد به حشيش

امروزه انجام تست اعتياد به حشيش يا ساير دخانيات از مقدمات اصلي و مهم استخدام در برخي مراكز و يا ازدواج به شمار مي‌رود. بنابراين تشخيص صحيح و درست اين گونه از تست‌ها بسيار مهم و حياتي بوده و با آينده و زندگي يك فرد و خانواده در ارتباط است. راه‌هاي مختلفي براي تشخيص اعتياد به حشيش وجود دارد كه تست نواري، كيت تست و ريپد تست‌ها از جمله مهم‌ترين و سريع‌ترين راه‌هاي تشخيص اعتياد به حشيش و ساير مواد توهم زا و كانابيس ها به شمار مي‌روند. البته بديهي است كه احتمال بروز خطا و اشتباهات تكنيكي و پزشكي در انواع تست‌هاي اعتياد، دور از انتظار نيست.

عوارض اعتياد به حشيش

عوارض اعتياد به حشيش

استفاده از ماده مخدر حشيش علاوه بر احساس خوشايندي كه در فرد ايجاد مي‌كند عوارض سوئي را نيز به همراه خواهد داشت؛ برخي از اين علائم با مصرف حشيش و بدون ايجاد فاصله زماني چنداني بروز پيدا مي‌كنند و برخي ديگر درصورت استفاده طولاني‌مدت ايجاد خواهد شد.

عوارض اعتياد به حشيش در كوتاه مدت

عوارض مصرف حشيش در كوتاه‌مدت عبارتند از:

  • اختلالات جنسي
  • اختلال در خواب
  • ضعف تمركز
  • قرمزي چشم
  • احتمال وجود توهم و بدبيني
  • احتمال وجود پرخاشگري يا اضطراب

عوارض اعتياد به حشيش در بلند مدت

عوارض استفاده بلندمدت از حشيش عبارتند از:

  • افزايش احتمال ابتلا به سرطان ريه به دليل استنشاق دود هيدروكربن در هر بار مصرف حشيش از راه تدخين
  • ضعف در سيستم ايمني بدن
  • تشنج
  • افزايش احتمال بروز آسيب‌هاي ژنتيكي و مادرزادي در فرزندان
  • اعتياد به حشيش يا هر ماده مخدر ديگري علاوه بر عوارض جسماني مي‌تواند موقعيت شغلي، تحصيلي و خانوادگي شما را نيز تحت تأثير خود قرار دهد.

درمان اعتياد به حشيش

درمان اعتياد به حشيش

به‌طور كلي براي درمان اعتياد به هر نوع ماده مخدر بايد دو گروه از درمان‌هاي فيزيولوژيك و روان‌شناختي در كنار يكديگر انجام گيرد. اين موضوع به‌ويژه در ارتباط با حشيش كه در دسته مواد توهم‌زا قرار دارد اهميتي دوچندان پيدا مي‌كند. با توجه به تاثيري كه حشيش و ساير مواد توهم‌زا در سلامت روان فرد باقي مي‌گذارند، مشاوره با متخصصين سلامت روان در حين ترك اعتياد به حشيش اهميت بالايي دارد.

همانطور كه مي‌دانيد اولين قدم براي درمان اعتياد به هر نوع ماده مخدر استفاده از جلسات سم‌زدايي و از بين بردن وابستگي جسمي به ماده مخدر است. بااين‌حال برخلاف تصور بسياري از افراد درمان اعتياد به مواد مخدر در اين مرحله پايان نمي‌يابد و استفاده از جلسات روانشناسي براي جلوگيري از شروع مصرف مجدد و همين طور بررسي سلامت روان فرد اهميت بسياري دارد.

تاثير جلسات بازپروري در ترك اعتياد به حشيش

بر اساس تحقيقات متشر شده در سايت دارو دات كام جلسات بازپروري تاثير زيادي در ترك اعتياد به حشيش دارد :

  • كمك به فرد براي شناسايي موقعيت‌هايي كه در آن‌ها وسوسه استفاده مجدد از مواد مخدر افزايش پيدا مي‌كند و آموزش راهكارهايي براي دوري از اين موقعيت‌ها يا مقاومت در برابر وسوسه‌هاي رواني مصرف مجدد
  • كمك به بيمار براي بهبود شرايط زندگي و مشكلاتي كه به دليل اعتياد به مواد مخدر در جريان زندگي ايجاد شده (مثل از دست دادن زندگي مشترك، از بين رفتن رابطه با فرزندان، از دست دادن شغل و…)
  • ريشه‌يابي دلايل بروز اعتياد (مثل ضعف در اعتمادبه‌نفس يا ناتواني در مخالفت با دوستان) و كمك به فرد براي از بين بردن اين دلايل به شيوه مناسب.
  • استفاده از جلسات خانواده درماني براي بررسي وضعيت سلامت اعضاي خانواده و كمك به آنان براي پشت سر گذاشتن مشكلات پيش آمده به دليل اعتياد يكي از اعضا
  • بررسي آسيب‌هايي كه به دليل استفاده از ماده مخدر در سلامت روان و مغز فرد ايجاد شده و تلاش براي بهبودي آن‌ها
  • استفاده از جلسات گروه درماني؛ اين جلسات به فرد كمك مي‌كند با افرادي آشنا شود كه شرايطي مشابه و همچنين هدفي مشترك با وي دارند. براي درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

1.از كجا بفهميم يك نفر حشيش مصرف كرده؟

استفاده از حشيش نشانه‌هايي را در رفتار فرد باقي مي‌گذارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به احساس آرامش و سرخوشي، سرخي چشم‌ها و يا افزايش اشتها اشاره كرد.

2.استفاده از جلسات بازپروري در درمان اعتياد به حشيش چه اهميتي دارد؟

هدف اين جلسات در حالت كلي اين است كه از مصرف مجدد ماده مخدر توسط فرد جلوگيري كند. در عين حال براي بررسي آسيب‌هايي كه به دليل استفاده از اين ماده در سلامت روان فرد ايجاد شده نيز بهتر است از جلسات بازپروري استفاده شود.

3.نشانه‌هاي وابستگي بدني به حشيش چيست؟

افرادي كه به اين ماده مخدر اعتياد دارند درصورتي‌كه به طور ناگهاني مصرف آن را قطع كرده و يا كاهش دهند نشانه‌هايي مثل درد عضلاني، سردرد، تعريق و يا بيقراري و اضطراب را تجربه خواهند كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: اعتياد به حشيش | عوارض و علائم اعتياد به حشيش

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/20  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]

امروزه انجام تست اعتياد به حشيش يا ساير دخانيات از مقدمات اصلي و مهم استخدام در برخي مراكز و يا ازدواج به شمار مي‌رود. بنابراين تشخيص صحيح و درست اين گونه از تست‌ها بسيار مهم و حياتي بوده و با آينده و زندگي يك فرد و خانواده در ارتباط است.

منبع: تست اعتياد به حشيش

 

راه‌هاي مختلفي براي تشخيص اعتياد به حشيش وجود دارد كه تست نواري، كيت تست و ريپد تست‌ها از جمله مهم‌ترين و سريع‌ترين راه‌هاي تشخيص اعتياد به حشيش و ساير مواد توهم زا و كانابيس ها به شمار مي‌روند. البته بديهي است كه احتمال بروز خطا و اشتباهات تكنيكي و پزشكي در انواع تست‌هاي اعتياد، دور از انتظار نيست. در ادامه مقاله به بررسي انواع تست اعتياد به حشيش، روش‌هاي انجام و دلايل بروز خطا در آن مي‌پردازيم.

روش‌هاي انجام تست اعتياد به حشيش

روش‌هاي متعددي جهت اثبات مواد اعتيادآور در بدن وجود دارد كه هر كس بنا بر احتياج خود مي‌تواند هر كدام از روش‌ها را انتخاب نمايد. البته با استفاده از تست‌هاي نواري كه به تست خانگي نيز معروف هستند، امكان بروز خطا بسيار زياد است. آزمايش‌ها و تست‌هايي كه معمولا جهت تشخيص اعتياد به انواع مواد مخدر از جمله حشيش مورد استفاده قرار مي‌گيرند، به شرح زير هستند:

1. تست كروماتوگرافي لايه نازك TLC

2. تست نواري يا كيت تست (در اين روش نيازي به حضور در آزمايشگاه يا استفاده از تجهيزات پزشكي نيست)

كيت‌هاي تست اعتياد

كيت تست يا همان تست نواري، به منظور تشخيص فوري اعتياد به حشيش و ساير مواد مخدر و اعتياد آور مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در واقع با استفاده از اين نوع كيت‌ها نيازي به مراجعه حضوري در آزمايشگاه نيست و روند تشخيص آن نيز بسيار سريع مي‌باشد. امروزه با توجه به پيشرفت تكنولوژي، كشورهاي مختلفي در جهان شروع به توليد اين كيت‌ها نموده‌اند.

كيت تست‌ها، معمولا توسط سازمان‌هاي مهمي همچون غذا و داروي آمريكا (FDA)، سازمان بهداشت جهاني (WHO) و همچنين سازمان استاندارد اروپا (CE) تاييد شده و همواره زير نظر و كنترل اين سازمان‌ها قرار دارند. بنابراين اگر بر روي اين كيت‌هاي تست علامت هر يك از اين سازمان هاي مذكور حك شده باشد، بدانيد كه كيفيت و حساسيت كيت مورد نظر حداقل ۹۸ درصد است.

لازم به ذكر است كه اگر كيفيت كيت تست اعتياد به حشيش از ۹۸ درصد پايين‌تر باشد به هيچ عنوان توسط اين سازمان‌ها تاييد نمي‌گردد. در واقع براي تشخيص اعتياد به حشيش آزمايش‌هاي متعددي وجود دارد كه كيت تست از ساده‌ترين و سريع ترين راه‌هاي تشخيص اعتياد به حشيش شناخته مي‌شود. نوع عملكرد اين تست‌ها معمولا بر پايه شناخت مواد، داروها و متابوليت‌ها انجام مي‌گيرد.

تست اعتياد به حشيش | نحوه عملكرد تست نواري

تست نواري يا كيت تست، جهت تشخيص موادي نظير مورفين، حشيش، متادون و ساير مواد مخدر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در واقع اساس تشخيص اين نوارها بر پايه وجود آنتي بادي مونوكلونال عليه ماده مورد سنجش مي‌باشد. به طور مثال براي تشخيص مورفين در ادرار، آنتي بادي مونوكلونال مخصوص همين ماده را به كار مي‌گيرند. اگر نمونه ادرار حاوي مورفين و يا متابوليت‌هاي آن باشد، اين مواد فورا به قسمت فوقاني حركت كرده و با آنتي بادي مذكور پيوند مي‌خورد.

براي انجام دادن تست نواري، نيازي به تهيه نمونه ادرار تازه نيست و شما در هر ساعتي از شبانه روز مي‌توانيد آن را جمع آوري نماييد. از زمان جمع آوري ادرار تا ۴۸ ساعت بعد از آن مي‌توان تست را انجام داد. البته نمونه مذكور بايد در شرايط دمايي ۲الي ۸ درجه سانتي‌گراد نگهداري شود.

معرفي ريپد تست‌هاي تشخيص اعتياد

اين كيت‌ها در انواع مختلفي يافت مي‌شوند كه نوع تك نواري آن مي‌تواند تنها يك ماده را تشخيص دهد. از ساير مدل‌هاي اين كيت‌ها مي‌توان موارد زير را نام برد:

1. تست اعتياد به حشيش | كيت تست هاي ۱۰ كاره

اين نوع از كيت‌هاي تست، قادر هستند به طور همزمان ۱۰ نوع ماده خاص را تشخيص دهند. كوكائين، اكستازي، حشيش، فنسيكليدين و بنزوديازپين‌ها از جمله موادي‌اند كه توسط اين كيت‌ها قابل تشخيص هستند.

2. كيت تست اعتياد ۵ كاره

اين نوع تست مي‌تواند ۵ نوع از موادي كه بيشترين مصرف را به خود اختصاص داده‌اند را تشخيص دهد. موادي مانند شيشه، متادون، حشيش و ماري جوانا از جمله اين مواد مخدر هستند.

نحوه استفاده از تست نواري

براي انجام اين كار، ابتدا نوار تست را درون مقدار مشخصي از نمونه ادرار قرار داده و حدود ۱۵ ثانيه صبر كنيد و سپس آن را برداشته و نتيجه را مشاهده نماييد. لازم به ذكر است كه تست نواري حاوي انواع مختلفي از مواد شيميايي است كه با قرار گرفتن آن درون نمونه، مواد شيميايي با مواد مورد آزمايش در هم آميخته و رنگ كيت شروع به تغيير مي‌كند.

تست اعتياد به حشيش | روش صحيح خواندن نتيجه نوار تست

بسياري از افراد به دليل ناآگاهي، اغلب در خواندن نتيجه تست نواري دچار اشتباه مي‌شوند. نحوه خواندن صحيح تست به اين صورت است كه اگر دو خط را بر روي نوار مشاهده كرديد به طور حتم نتيجه آزمايش منفي است اما اگر بالاي خط تست تنها يك خط نمايان شد، نتيجه مثبت مي‌باشد. همچنين اگر هيچ خطي قابل مشاهده نبود يا اينكه يك خط در پايين نوار مشاهده نموديد، نتيجه نامشخص بوده و بايد دوباره تكرار گردد. وجود آب يا استفاده از نوار تاريخ گذشته و همچنين به كار بردن ترفندهايي كه باعث منفي شدن نتيجه آزمايش مي‌گردد، مي‌تواند در نامشخص بودن نتيجه آزمايش تاثيرگذار باشد.

دلايل بروز خطا در تست اعتياد به حشيش

امكان بروز خطا و منفي شدن نتيجه آزمايش در همه انواع تست‌هاي آزمايشگاهي وجود دارد. در مورد منفي شدن جواب تست‌ها عوامل مختلفي مي‌توانند دخيل باشند. به عنوان مثال استفاده از قرص ايبوپروفن در مثبت شدن نتيجه تست حشيش نقش دارد. همچنين مصرف آنتي بيوتيك‌هايي مانند آموكسي سيلين باعث ايجاد اختلال در تست‌هاي هروئين و كوكائين مي‌گردد. مصرف داروهايي مانند انواع ضد دردها، آنتي هيستامين‌ها و قرص‌هاي مكيدني (ضد سرماخوردگي) نيز نقش مهمي در نامشخص شدن تست اعتياد به حشيش ايفا مي‌كنند.

كدام دارو ها ممكن است تست حشيش را مثبت كاذب كند ؟

مصرف دارو هايي مي تواند سبب مثبت كاذب شدن تست اعتياد به حشيش شود. از جمله اين دارو ها مي توان به موارد زير اشاره داشت :

دارو هاي ضد التهاب غير استروپيدي :

  • اكساپروزين
  • ولتارن

دارو هاي OTC ضد آلرژي، خواب آور و ضد تهوع حاوي :

  • پرومتازين
  • ديفن هيدرامين

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا ممكن است نتيجه تست اعتياد به حشيش اشتباه باشد؟

بله با وجود اشتباهات آزمايشگاهي، تقلب در آزمايش و مصرف برخي داروها اين امكان وجود دارد كه نتيجه تست به طور اشتباه مثبت يا منفي شود. اما با استفاده از روش‌ها و بررسي‌ها دقيق‌تر مي‌توان نتيجه قطعي را مشخص كرد. اگر قصد ترك اين ماده را داريد توصيه مي‌شود كه از يك متخصص كمك بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست اعتياد به حشيش

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/20  ] [ ۱۱ ] [ newmiind ] [ ]

 

امروزه انجام تست اعتياد به حشيش يا ساير دخانيات از مقدمات اصلي و مهم استخدام در برخي مراكز و يا ازدواج به شمار مي‌رود. بنابراين تشخيص صحيح و درست اين گونه از تست‌ها بسيار مهم و حياتي بوده و با آينده و زندگي يك فرد و خانواده در ارتباط است. راه‌هاي مختلفي براي تشخيص اعتياد به حشيش وجود دارد كه تست نواري، كيت تست و ريپد تست‌ها از جمله مهم‌ترين و سريع‌ترين راه‌هاي تشخيص اعتياد به حشيش به شمار مي‌روند. البته بديهي است كه احتمال بروز خطا و اشتباهات تكنيكي و پزشكي در انواع تست‌هاي اعتياد، دور از انتظار نيست. در ادامه مقاله به بررسي انواع تست اعتياد به حشيش، روش‌هاي انجام و دلايل بروز خطا در آن مي‌پردازيم. 

 

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

 

 

 

 

منبع:

تست اعتياد به حشيش

علت و راه منفي شدن تست حشيش

 

 

 

روش‌هاي انجام تست اعتياد به حشيش

روش‌هاي متعددي جهت اثبات مواد اعتيادآور در بدن وجود دارد كه هر كس بنا بر احتياج خود مي‌تواند هر كدام از روش‌ها را انتخاب نمايد. البته با استفاده از تست‌هاي نواري كه به تست خانگي نيز معروف هستند، امكان بروز خطا بسيار زياد است. آزمايش‌ها و تست‌هايي كه معمولا جهت تشخيص اعتياد به انواع مواد مخدر از جمله حشيش مورد استفاده قرار مي‌گيرند، به شرح زير هستند:

1. تست كروماتوگرافي لايه نازك TLC

2. تست نواري يا كيت تست (در اين روش نيازي به حضور در آزمايشگاه يا استفاده از تجهيزات پزشكي نيست)

تماس با مشاور

 

بيشتر بخوانيد : اعتياد به حشيش | علائم و نشانه هاي اعتياد به حشيش 

 

كيت‌هاي تست اعتياد

كيت تست يا همان تست نواري، به منظور تشخيص فوري اعتياد به حشيش و ساير مواد مخدر و اعتياد آور مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در واقع با استفاده از اين نوع كيت‌ها نيازي به مراجعه حضوري در آزمايشگاه نيست و روند تشخيص آن نيز بسيار سريع مي‌باشد. امروزه با توجه به پيشرفت تكنولوژي، كشورهاي مختلفي در جهان شروع به توليد اين كيت‌ها نموده‌اند.

كيت تست‌ها، معمولا توسط سازمان‌هاي مهمي همچون غذا و داروي آمريكا (FDA)، سازمان بهداشت جهاني (WHO) و همچنين سازمان استاندارد اروپا (CE) تاييد شده و همواره زير نظر و كنترل اين سازمان‌ها قرار دارند. بنابراين اگر بر روي اين كيت‌هاي تست علامت هر يك از اين سازمان هاي مذكور حك شده باشد، بدانيد كه كيفيت و حساسيت كيت مورد نظر حداقل ۹۸ درصد است.

لازم به ذكر است كه اگر كيفيت كيت تست اعتياد به حشيش از ۹۸ درصد پايين‌تر باشد به هيچ عنوان توسط اين سازمان‌ها تاييد نمي‌گردد. در واقع براي تشخيص اعتياد به حشيش آزمايش‌هاي متعددي وجود دارد كه كيت تست از ساده‌ترين و سريع ترين راه‌هاي تشخيص اعتياد به حشيش شناخته مي‌شود. نوع عملكرد اين تست‌ها معمولا بر پايه شناخت مواد، داروها و متابوليت‌ها انجام مي‌گيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تست اعتياد كليك كنيد. 

 

تست اعتياد به حشيش | نحوه عملكرد تست نواري

تست نواري يا كيت تست، جهت تشخيص موادي نظير مورفين، حشيش، متادون و ساير مواد مخدر مورد استفاده قرار مي‌گيرد. در واقع اساس تشخيص اين نوارها بر پايه وجود آنتي بادي مونوكلونال عليه ماده مورد سنجش مي‌باشد. به طور مثال براي تشخيص مورفين در ادرار، آنتي بادي مونوكلونال مخصوص همين ماده را به كار مي‌گيرند. اگر نمونه ادرار حاوي مورفين و يا متابوليت‌هاي آن باشد، اين مواد فورا به قسمت فوقاني حركت كرده و با آنتي بادي مذكور پيوند مي‌خورد.

براي انجام دادن تست نواري، نيازي به تهيه نمونه ادرار تازه نيست و شما در هر ساعتي از شبانه روز مي‌توانيد آن را جمع آوري نماييد. از زمان جمع آوري ادرار تا ۴۸ ساعت بعد از آن مي‌توان تست را انجام داد. البته نمونه مذكور بايد در شرايط دمايي ۲الي ۸ درجه سانتي‌گراد نگهداري شود.

 

معرفي ريپد تست‌هاي تشخيص اعتياد

اين كيت‌ها در انواع مختلفي يافت مي‌شوند كه نوع تك نواري آن مي‌تواند تنها يك ماده را تشخيص دهد. از ساير مدل‌هاي اين كيت‌ها مي‌توان موارد زير را نام برد:

1. تست اعتياد به حشيش | كيت تست هاي ۱۰ كاره

اين نوع از كيت‌هاي تست، قادر هستند به طور همزمان ۱۰ نوع ماده خاص را تشخيص دهند. كوكائين، اكستازي، حشيش، فنسيكليدين و بنزوديازپين‌ها از جمله موادي‌اند كه توسط اين كيت‌ها قابل تشخيص هستند.

2. كيت تست اعتياد ۵ كاره

اين نوع تست مي‌تواند ۵ نوع از موادي كه بيشترين مصرف را به خود اختصاص داده‌اند را تشخيص دهد. موادي مانند شيشه، متادون، حشيش و ماري جوانا از جمله اين مواد مخدر هستند.

 

نحوه استفاده از تست نواري

براي انجام اين كار، ابتدا نوار تست را درون مقدار مشخصي از نمونه ادرار قرار داده و حدود ۱۵ ثانيه صبر كنيد و سپس آن را برداشته و نتيجه را مشاهده نماييد. لازم به ذكر است كه تست نواري حاوي انواع مختلفي از مواد شيميايي است كه با قرار گرفتن آن درون نمونه، مواد شيميايي با مواد مورد آزمايش در هم آميخته و رنگ كيت شروع به تغيير مي‌كند.

 

تست اعتياد به حشيش | روش صحيح خواندن نتيجه نوار تست

بسياري از افراد به دليل ناآگاهي، اغلب در خواندن نتيجه تست نواري دچار اشتباه مي‌شوند. نحوه خواندن صحيح تست به اين صورت است كه اگر دو خط را بر روي نوار مشاهده كرديد به طور حتم نتيجه آزمايش منفي است اما اگر بالاي خط تست تنها يك خط نمايان شد، نتيجه مثبت مي‌باشد. همچنين اگر هيچ خطي قابل مشاهده نبود يا اينكه يك خط در پايين نوار مشاهده نموديد، نتيجه نامشخص بوده و بايد دوباره تكرار گردد. وجود آب يا استفاده از نوار تاريخ گذشته و همچنين به كار بردن ترفندهايي كه باعث منفي شدن نتيجه آزمايش مي‌گردد،  مي‌تواند در نامشخص بودن نتيجه آزمايش تاثيرگذار باشد.

 

دلايل بروز خطا در تست اعتياد به حشيش

امكان بروز خطا و منفي شدن نتيجه آزمايش در همه انواع تست‌هاي آزمايشگاهي وجود دارد. در مورد منفي شدن جواب تست‌ها عوامل مختلفي مي‌توانند دخيل باشند. به عنوان مثال استفاده از قرص ايبوپروفن در مثبت شدن نتيجه تست حشيش نقش دارد. همچنين مصرف آنتي بيوتيك‌هايي مانند آموكسي سيلين باعث ايجاد اختلال در تست‌هاي هروئين و كوكائين مي‌گردد. مصرف داروهايي مانند انواع ضد دردها، آنتي هيستامين‌ها و قرص‌هاي مكيدني (ضد سرماخوردگي) نيز نقش مهمي در نامشخص شدن تست اعتياد به حشيش ايفا مي‌كنند.

 

سوالات متداول

_آيا ممكن است نتيجه تست اعتياد به حشيش اشتباه باشد؟

بله با وجود اشتباهات آزمايشگاهي، تقلب در آزمايش و مصرف برخي داروها اين امكان وجود دارد كه نتيجه تست به طور اشتباه مثبت يا منفي شود. اما با استفاده از روش‌ها و بررسي‌ها دقيق‌تر مي‌توان نتيجه قطعي را مشخص كرد. اگر قصد ترك اين ماده را داريد توصيه مي‌شود كه از يك متخصص كمك بگيريد. براي كسب اطلاعات در زمينه مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد. 

 

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

 

 

منبع:

تست اعتياد به حشيش

علت و راه منفي شدن تست حشيش

 
امتیاز:
بازدید: 10
برچسب:
:
[ 1399/9/26  ] [ ۱۵ ] [ newmiind ] [ ]

آيا ترك اعتياد به حشيش در خانه ممكن است؟ اين سؤال براي بسياري از افرادي كه به اين ماده مخدر اعتياد دارند و درعين‌حال نمي‌خواهند براي ترك اعتياد به مراكز درماني مراجعه كنند پيش خواهد آمد. احساس راحتي در خانه و وجود حمايت اطرافيان ازجمله دلايلي هستند كه فرد را به سمت ترك اعتياد در خانه سوق مي‌دهند. علاوه بر اين مراكز ترك اعتياد و بستري شدن براي ترك، بار منفي داشته كه گاهي اوقات باعث بروز قضاوت‌هاي اشتباهي نيز در اطرافيان خواهد شد به همين خاطر برخي افراد ترجيح مي‌دهند مراحل ترك اعتياد به حشيش را در خانه بگذرانند. ترك اعتياد در خانه مي‌تواند عوارض منفي را به همراه داشته باشد به همين خاطر روانشناسان توصيه مي‌كنند كه اگر براي ترك اعتياد به حشيش در خانه مطمئن هستيد بهتر است اين كار را زير نظر متخصصين حيطه ترك اعتياد و با هشياري نسبت به نشانه‌هاي بدني انجام دهيد.

 

مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو خدمات 

 

مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

 

مشاوره تلفني - مشاوره تلفني خانواده - مشاوره تلفني ازدواج - مشاوره تلفني خيانت - مشاوره تلفني كودك - مشاوره تلفني جنسي - مشاوره تلفني ترك اعتياد - مشاوره شغلي تلفني - مشاوره تلفني تحصيلي - مشاوره حضوري - مشاوره خانواده - مشاوره ازدواج - مشاوره خيانت - مشاوره كودك - مشاوره جنسي - مشاوره ترك اعتياد - مشاوره شغليمشاوره تحصيلي

از جمله مهمترين موضوعاتي كه شما بايد بر روي آن ها 

ترك ترياك - ترك متادون - ماده مخدر گل - ترك ترامادول - تربيت كودك - تست اعتياد - ترك اعتياد - درمان استرس - درمان اضطراب - درمان افسردگي - علائم افسردگي - روانشناسي كودك - ملاك انتخاب همسر 

 

منبع :

ترك اعتياد به حشيش

چگونه اعتياد را در خانه ترك كنيم 

ترك حشيش  با كمترين عوارض 

 

 

 

 

 

 

حشيش و نشانه‌هاي اعتياد به آن

پيش از آنكه با روش‌هاي ترك اعتياد به حشيش در خانه آشنا شويم بهتر است به بررسي اين ماده و نشانه‌هاي اعتياد به حشيش بپردازيم. حشيش كه به آن بنگ نيز گفته مي‌شود ماده مخدر طبيعي است كه از صمغ گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و مصرف آن علاوه بر اينكه باعث بروز احساسي از سرخوشي و نشاط در فرد مي‌شود خاصيت توهم‌زايي نيز دارد به همين خاطر حشيش در كنار ساير مواد مشابه با آن مثل ماري‌جوانا يا گل به‌عنوان مواد توهم‌زا يا كانابيس شناخته مي‌شوند.

از نشانه‌هاي اعتياد به اين ماده مي‌توان به سرخ شدن چشم‌ها، افزايش اشتها، احتمال پرخاشگري يا بدبيني اشاره كرد. با توجه به اينكه حشيش در گروه مواد توهم‌زا قرار دارد اعتياد به آن تأثيرات نامطلوبي را در كاركرد مغز فرد و ميزان ترشح انتقال‌دهنده‌هاي عصبي به وجود خواهد آورد كه براي رفع آن‌ها مي‌بايست از يك متخصص روانشناسي كمك گرفت. براي آشنايي بيشتر با علائم اعتياد به حشيش كليك كنيد.

ترك اعتياد به حشيش در خانه

همان‌طور كه گفته شد ترك اعتياد به حشيش در خانه به دليل عدم دسترسي فوري به مراكز درماني مي‌تواند تا حدودي خطرناك باشد بااين‌حال حضور در خانه و در كنار افرادي كه مي‌توانند حمايت اجتماعي مطلوبي را براي فرد فراهم كنند ازجمله دلايلي است كه گاهي اوقات فرد را به سمت ترك اعتياد در خانه سوق مي‌دهد. درصورتي‌كه تصميم داريد ترك اعتياد به حشيش را در خانه انجام دهيد بهتر است به نكات زير توجه داشته باشيد.

تحت نظر متخصص باشيد

پيش از شروع فرايند ترك با يك متخصص در اين زمينه مشورت نماييد و با توجه به جنس، قد و وزن و سابقه و مقدار مصرف خود برنامه مشخصي را براي كاهش تدريجي مصرف تهيه كنيد. به خاطر داشته باشيد كه از قطع ناگهاني مصرف خودداري كنيد و در طول فرايند ترك، به‌طور مرتب با متخصصين در ارتباط باشيد. در اين صورت نشانه‌ها و شرايط جسمي شما توسط متخصصين تحت كنترل قرار دارد و احتمال بروز خطرات ناگهاني جسماني كاهش مي‌يابد.

تماس با مشاور

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه اطلاعات كسب كنيد

درصورتي‌كه مي‌خواهيد مراحل ترك را در خانه بگذرانيد بايد نسبت به اين مراحل و آنچه در هر مرحله پيش خواهد آمد آگاهي كافي داشته باشيد. براي رسيدن به اين آگاهي مي‌توانيد با روانشناسان و متخصصين مشورت نماييد و يا با مراجعه به كتاب‌ها و سايت‌هاي اينترنتي اطلاعات خود را افزايش دهيد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد در خانه | سريع ترين روش ترك اعتياد در منزل 

 

از اعضاي خانه كمك بگيريد

به اعتقاد روانشناسان وجود حمايت اجتماعي يكي از اصلي‌ترين نكاتي است كه به سلامت روان فرد كمك مي‌كند و در شرايط سخت باعث كاهش فشار رواني بر وي مي‌شود. ترك اعتياد در خانه يكي از شرايط سختي است كه حضور اطرافيان و حمايت آن‌ها مي‌تواند آن را براي شما آسان‌تر كند. درنتيجه يكي از راهكارهاي مؤثر در ترك اعتياد به حشيش در خانه، كمك گرفتن از ساير اعضاي خانواده است. آن‌ها مي‌توانند با صحبت و ايجاد آرامش در شما باعث افزايش انگيزه براي ترك اعتياد شوند.

اعضاي خانواده مي‌توانند با كمك گرفتن از روانشناسان متخصص در زمينهٔ اعتياد، آگاهي خود را راجع به نشانه‌هاي رواني اعتياد به حشيش و قطع مصرف بالا ببرند و از اين طريق به شما در كنترل شرايط كمك كنند. به ميزاني كه خانواده شما آگاهي بيشتري از آنچه در شرف وقوع است داشته باشند كنترل شرايط نيز راحت‌تر خواهد بود.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه روان‌درماني را ادامه بدهيد

اعتياد به حشيش آثار نامطلوبي را در مغز شما باقي خواهد گذاشت كه تلاش براي بهبود آن‌ها مي‌بايست زير نظر متخصصين روانشناسي صورت بگيرد. با توجه به اينكه حشيش يكي از انواع مواد توهم‌زا است اعتياد به آن و سپس كاهش ميزان مصرف نشانه‌هاي نامطلوب روحي را به همراه خواهد داشت درنتيجه بهتر است در طي فرايند سم‌زدايي و حتي بعد از آن ارتباط خود را با روان‌درمانگر ادامه بدهيد. درصورتي‌كه احساس مي‌كنيد حتي براي حضور در جلسات مشاوره نيز تمايلي به ترك محيط خانه نداريد مي‌توانيد از خدمات مشاوره تلفني و يا اينترنتي استفاده كنيد.

از عوامل وسوسه‌گر دوري كنيد

يكي از مهم‌ترين مسائلي كه ترك اعتياد را دشوار مي‌كند وسوسه مصرف مجدد مواد مخدر است. اين وسوسه معمولاً باعث مي‌شود كه شما مدتي پس از ترك، مصرف مواد مخدر را از سر بگيريد و بر اساس نظر متخصصان بازگشت فرد به اعتياد پس از يك دوره ترك باعث خواهد شد كه وي در هر وعده مقدار بيشتري از مخدر مورد نظر را استفاده كند. درنتيجه يكي از مسائلي كه مي‌بايست به آن توجه داشته باشيد اين است كه عوامل وسوسه‌انگيز را شناسايي و از آن‌ها دوري كنيد. همچنين بهتر است راهكارهايي را براي كنترل وسوسه‌هاي ذهني آموزش ببينيد. شناسايي عوامل و موقعيت‌هاي وسوسه‌انگيز و تلاش براي كنترل آن‌ها ازجمله اقداماتي است كه در جلسات بازپروري پس از اعتياد مورد توجه قرار مي‌گيرند.

براي ترك اعتياد به حشيش در خانه سبك زندگي خود را تغيير دهيد

يكي ديگر از نكاتي كه براي ترك اعتياد در خانه بايد به آن توجه داشته باشيد اين است كه سبك زندگي خود را تغيير دهيد. قرار دادن ورزش در برنامه روزانه و همچنين اختصاص ساعاتي از روز به وقت‌گذراني با خانواده ازجمله مسائلي هستند كه به شما كمك خواهند كرد. سعي كنيد تا جاي ممكن از عاداتي كه شما را در كام اعتياد قرار دادند فاصله گرفته و براي آن‌ها جايگزين‌هاي مطلوبي در نظر بگيريد.

 

بيشتر بخوانيد : ترك اعتياد | بهترين و جديدترين راه هاي ترك اعتياد

 

سؤالات متداول

1. آيا ترك اعتياد به حشيش در خانه ممكن است؟

اگرچه اين مسئله امكان‌پذير است بااين‌حال شما ازنظر دسترسي فوري به پزشك و تجهيزات درماني تا حدودي با مشكل مواجه خواهيد شد. به همين خاطر بهتر است تا حد امكان ترك اعتياد را در مراكز مربوط به آن انجام دهيد. بااين‌حال اگر مي‌خواهيد براي ترك اعتياد در خانه اقدام كنيد بهتر است زير نظر يك متخصص برنامه ترك را شروع كنيد. براي دريافت مشاوره ترك اعتياد كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه اعتياد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره ترك اعتياد تلفني با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد.

شماره تماس ذهن نو

منبع :

ترك اعتياد به حشيش

چگونه اعتياد را در خانه ترك كنيم 

ترك حشيش  با كمترين عوارض 

 

امتیاز:
بازدید: 11
برچسب:
:
[ 1399/9/9  ] [ ۰۳ ] [ newmiind ] [ ]

آشنايي با علائم و نشانه‌هاي اعتياد به حشيش براي بسياري از خانواده‌هايي كه نگران اعتياد به اين ماده مخدر در عزيزانشان هستند اهميت بسياري دارد. درصورت آشنايي با اين علائم مي‌توانيد با مشاهده آن‌ها هرچه سريع‌تر به اعتياد نزديكان خود پي برده و براي درمان آن اقدامي انجام دهيد. حشيش يك ماده مخدر شايع در جوانان است و به دليل احساس آرامش و سرخوشي كه در فرد ايجاد مي‌كند وي را براي مصرف مجدد اين ماده تحريك خواهد كرد. طبق آمادها، اكثريت معتادان به حشيش در گروه سني 18 تا 30 سالگي قرار دارند و اين به آن معناست كه والدين بايد توجه بسياري به فرزندانشان داشته باشند. درصورتي‌كه يكي از نزديكان شما نشانه‌هاي اعتياد به حشيش را دارد، مي‌توانيد با كمك گرفتن از متخصصين حوزه اعتياد اطلاعات خود را راجع به اين ماده مخدر و نحوه برخورد با فردي كه دچار اعتياد به آن شده افزايش دهيد.

براي كسب اطلاعات بيشتر بر روي لينك زير كليك كنيد :

اعتياد به حشيش

علائم اعتياد به حشيش

نشانه هاي اعتياد به حشيش

حشيش چيست؟

حشيش نام يكي از انواع مواد مخدر طبيعي است كه از شيره يا صمغ گياه شاهدانه به دست مي‌آيد و به دليل توانايي بالايي كه در ايجاد توهم دارد، در گروه مواد توهم‌زا قرار مي‌گيرد. مواد توهم‌زا يا كانابيس­‌ها دسته‌اي از مواد اعتيادآور را تشكيل مي‌دهند كه شاخص‌ترين آن‌ها حشيش، ماري‌جوانا و گل هستند. بااين‌حال در ميان اين گروه از مواد مخدر، حشيش نسبت به سايرين قدرت اعتيادآوري بيشتري داشته و مصرف آن براي چند بار مي‌تواند باعث ايجاد وابستگي دائمي به اين ماده مخدر شود.

اصلي‌ترين و درعين‌حال رايج‌ترين شيوه مصرف حشيش تدخين يا دود كردن آن است. در اين روش حشيش را با توتون سيگار مخلوط كرده و داخل كاغذي مي‌پيچند و سپس دود ناشي از سوختن آن را از طريق استنشاق وارد ريه‌ها و جريان خون مي‌كنند. به همين خاطر در اين روش نشانه‌ها با سرعت بالاتري آشكار مي‌شوند. از ديگر روش‌هاي استفاده از اين ماده مخدر خوردن آن است كه براي اين كار آن را همراه با مواد غذايي مثل نوشابه يا كيك استفاده مي‌كنند.

 

بيشتر بخوانيد : كانابيس چيست | آشنايي با انواع مشتقات كانابيس ها 

 

نشانه‌هاي مصرف حشيش

چطور مي‌توان متوجه شد كه فردي حشيش مصرف كرده است؟ در پاسخ به اين سؤال بايد گفت استفاده از اين ماده باعث بروز نشانه‌هايي در رفتار و وضعيت فيزيولوژيك فرد مي‌شود كه با مشاهده آن‌ها مي‌توانيد به مصرف حشيش توسط فرد پي ببريد. بااين‌حال به اين نكته توجه داشته باشيد كه بروز اين نشانه‌ها مي‌تواند تحت تأثير عوامل مختلفي ازجمله ميزان مصرف حشيش، سابقه مصرف، شيوه مصرف و يا بسياري از مسائل ديگر قرار بگيرد. به همين خاطر تشخيص دقيق سوءمصرف حشيش بايد توسط متخصصين حوزه اعتياد صورت بگيرد. اين نشانه‌ها صرفاً مي‌توانند به‌عنوان زنگ خطري براي شما باشند كه خبر از احتمال اعتياد به حشيش در فردي مي‌دهند. ازجمله مهم‌ترين نشانه‌هاي مصرف حشيش مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

_احساس آرامش و خوشحالي

_صميميت بيش‌ازحد با ديگران كه به‌طور كلي جزء شخصيت فرد نيست

_خنده‌هاي بي‌دليل و شادي كه با حالت معمول فرد تفاوت دارد

_قرمز شدن چشم‌ها

_خيره شدن طولاني‌مدت به يك نقطه

_ بدبيني و شكاكيت

_ پرخاشگري

_افزايش اشتها

_كند شدن گذر زمان

 

علائم اعتياد به حشيش

علائم گفته شده در بالا مي‌توانند تا حدودي نشان‌دهنده اعتياد به حشيش باشند. روانشناسان معتقدند كه وجود نشانه‌هاي بالا به همراه سه نشانه ديگر كه به آن‌ها مثلث اعتياد گفته مي‌شود نشان‌دهنده اعتياد فرد به حشيش هستند. اگر اين سه نشانه در شما يا در يكي از نزديكانتان وجود دارد بهتر است براي آشنايي با راهكارهاي ترك اعتياد به حشيش با يك متخصص درزمينهٔ اعتياد به مواد مخدر صحبت كنيد. اين سه نشانه عبارتند از:

1. بالا بردن تدريجي مقدار مصرف

با گذشت مدتي از سوءمصرف حشيش فرد متوجه خواهد شد كه ديگر با مصرف اين ماده به‌اندازه سابق، احساس لذت نمي‌كند و به همين خاطر مجبور است كه ميزان مصرف را به‌صورت تدريجي بالا ببرد تا به احساس لذت سابق دست پيدا كند. اين موضوع كه از آن به‌عنوان تحمل دارويي صحبت مي‌شود به اين معناست كه در روند طبيعي بدن فرد تغييراتي ايجاد شده و نسبت به دوز قبلي دارو مقاوم شده است.

2. نشانه‌هاي ترك

درصورتي‌كه فرد به‌طور ناگهاني مصرف حشيش را قطع كند و يا ميزان مصرف را كاهش دهد، علائم ناخوشايند جسمي و رواني را تجربه خواهد كرد كه به آن‌ها نشانه‌هاي ترك گفته مي‌شود. بروز اين نشانه‌ها يكي از دلايل سخت شدن ترك اعتياد براي مصرف‌كنندگان است زيرا آن‌ها براي فرار از اين علائم ناخوشايند به مصرف مداوم ماده مخدر روي مي‌آورند. برخي از نشانه‌هاي ترك حشيش عبارتند از:

_احساس اضطراب و بي‌قراري

_سردرد

_اختلالات خواب

_دردهاي عضلاني

3. رفتارهاي دارو­جويي

رفتارهاي دارو­جويي به اين امر اشاره دارد كه معتادان به حشيش معمولاً زمان زيادي را صرف پيدا كردن و استفاده از اين ماده مخدر مي‌كنند. اين موضوع باعث خواهد شد كه فرد از بسياري از جنبه‌هاي ديگر زندگي عقب مانده و دچار مشكلاتي نظير افت تحصيلي يا از دست دادن شغل بشود.

 

بيشتر بخوانيد : انواع مواد اعتياد آور 

 

عوارض اعتياد به حشيش

استفاده از ماده مخدر حشيش علاوه بر احساس خوشايندي كه در فرد ايجاد مي‌كند عوارض سوئي را نيز به همراه خواهد داشت؛ برخي از اين علائم با مصرف حشيش و بدون ايجاد فاصله زماني چنداني بروز پيدا مي‌كنند و برخي ديگر درصورت استفاده طولاني‌مدت ايجاد خواهد شد. عوارض مصرف حشيش در كوتاه‌مدت عبارتند از:

_اختلالات جنسي

_اختلال در خواب

_ضعف تمركز

_احتمال وجود توهم و بدبيني

_احتمال وجود پرخاشگري يا اضطراب

همچنين عوارض استفاده بلندمدت از حشيش عبارتند از:

_افزايش احتمال ابتلا به سرطان ريه به دليل استنشاق دود هيدروكربن در هر بار مصرف حشيش از راه تدخين

_ضعف در سيستم ايمني بدن

_تشنج

_افزايش احتمال بروز آسيب‌هاي ژنتيكي و مادرزادي در فرزندان

_اعتياد به حشيش يا هر ماده مخدر ديگري علاوه بر عوارض جسماني مي‌تواند موقعيت شغلي، تحصيلي و خانوادگي شما را نيز تحت تأثير خود قرار دهد.

 

درمان اعتياد به حشيش

به‌طور كلي براي درمان اعتياد به هر نوع ماده مخدر بايد دو گروه از درمان‌هاي فيزيولوژيك و روان‌شناختي در كنار يكديگر انجام گيرد. اين موضوع به‌ويژه در ارتباط با حشيش كه در دسته مواد توهم‌زا قرار دارد اهميتي دوچندان پيدا مي‌كند. با توجه به تاثيري كه حشيش و ساير مواد توهم‌زا در سلامت روان فرد باقي مي‌گذارند، مشاوره با متخصصين سلامت روان در حين ترك اعتياد به حشيش اهميت بالايي دارد.

همانطور كه مي‌دانيد اولين قدم براي درمان اعتياد به هر نوع ماده مخدر استفاده از جلسات سم‌زدايي و از بين بردن وابستگي جسمي به ماده مخدر است. بااين‌حال برخلاف تصور بسياري از افراد درمان اعتياد به مواد مخدر در اين مرحله پايان نمي‌يابد و استفاده از جلسات روانشناسي براي جلوگيري از شروع مصرف مجدد و همين طور بررسي سلامت روان فرد اهميت بسياري دارد. جهت شروع درمان و ترك حشيش كليك كنيد.

تاثير جلسات بازپروري در ترك اعتياد به حشيش 

  • كمك به فرد براي شناسايي موقعيت‌هايي كه در آن‌ها وسوسه استفاده مجدد از مواد مخدر افزايش پيدا مي‌كند و آموزش راهكارهايي براي دوري از اين موقعيت‌ها يا مقاومت در برابر وسوسه‌هاي رواني مصرف مجدد
  • كمك به بيمار براي بهبود شرايط زندگي و مشكلاتي كه به دليل اعتياد به مواد مخدر در جريان زندگي ايجاد شده (مثل از دست دادن زندگي مشترك، از بين رفتن رابطه با فرزندان، از دست دادن شغل و…)
  • ريشه‌يابي دلايل بروز اعتياد (مثل ضعف در اعتمادبه‌نفس يا ناتواني در مخالفت با دوستان) و كمك به فرد براي از بين بردن اين دلايل به شيوه مناسب.
  • استفاده از جلسات خانواده درماني براي بررسي وضعيت سلامت اعضاي خانواده و كمك به آنان براي پشت سر گذاشتن مشكلات پيش آمده به دليل اعتياد يكي از اعضا
  • بررسي آسيب‌هايي كه به دليل استفاده از ماده مخدر در سلامت روان و مغز فرد ايجاد شده و تلاش براي بهبودي آن‌ها
  • استفاده از جلسات گروه درماني؛ اين جلسات به فرد كمك مي‌كند با افرادي آشنا شود كه شرايطي مشابه و همچنين هدفي مشترك با وي دارند. براي درمان و ترك اعتياد كليك كنيد.

 

سؤالات متداول

1.از كجا بفهميم يك نفر حشيش مصرف كرده؟

استفاده از حشيش نشانه‌هايي را در رفتار فرد باقي مي‌گذارد كه از جمله آن‌ها مي‌توان به احساس آرامش و سرخوشي، سرخي چشم‌ها و يا افزايش اشتها اشاره كرد.

2.استفاده از جلسات بازپروري در درمان اعتياد به حشيش چه اهميتي دارد؟

هدف اين جلسات در حالت كلي اين است كه از مصرف مجدد ماده مخدر توسط فرد جلوگيري كند. در عين حال براي بررسي آسيب‌هايي كه به دليل استفاده از اين ماده در سلامت روان فرد ايجاد شده نيز بهتر است از جلسات بازپروري استفاده شود.

3.نشانه‌هاي وابستگي بدني به حشيش چيست؟

افرادي كه به اين ماده مخدر اعتياد دارند درصورتي‌كه به طور ناگهاني مصرف آن را قطع كرده و يا كاهش دهند نشانه‌هايي مثل درد عضلاني، سردرد، تعريق و يا بيقراري و اضطراب را تجربه خواهند كرد. در چنين مواردي به جاي اقدامات خودسرانه حتما مشاوره ترك اعتياد دريافت كنيد.

 

براي دريافت مشاوره در زمينه علائم و نشانه‌هاي اعتياد به حشيش مي‌توانيد با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره _ تماس بگيريد. 

منبع » اعتياد به حشيش

امتیاز:
بازدید: 21
برچسب:
:
[ 1399/8/13  ] [ ۲۲ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 8
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب